Bemutatkozás

Üdvözöljük a PBS International Kft. honlapján!

Akár munkát keres, akár állást kínál, Ön a legjobb helyen jár, hogy megtalálja számításait.

Tapasztalatunk…

több mint 15 évet ölel fel az informatikai, telekommunikációs, pénzügyi, tanácsadási, FMCG, gyártási és média piacokon, az utóbbi évek működésének eredményeként pedig a szolgáltató központok, a nemzetközi szakmunkák és egészségügy területén. Mindig fontosnak tartottuk, hogy ne csak munkát közvetítsünk, de alaposan megismerjük a területeket, ahol dolgozunk. Ezért folyamatosan tájékozódunk az aktuális trendeket, újításokat és fejlesztéseket illetően.

Technológiai hátterünk…

garancia a minőségi munkára. Mindig is fontosnak tartottuk irodánk üzleti folyamatainak fejlesztését és tökéletesítését. CRM rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, így rendkívüli hatékonysággal dolgozunk. A esetek 90 százalékában 48 órán belül visszajelzést adunk az állásokra jelentkezőknek!

Szervezett hátterünk…

a több ezer szakembert tartalmazó adatbázisunkon alapszik, mellyel a legkülönbözőbb kritériumok szerint is könnyen és gyorsan találunk rá a megfelelő jelöltre.

Ügyfeleink elégedettsége…

a mi elsődleges motivációnk és referenciánk. Sikerdíjas szolgáltatásunk minket is érdekeltté tesz abban, hogy megbízóinkhoz az igényeinek maximálisan megfelelő munkaerőt közvetítsük, és ezáltal létrejöjjön egy kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú partneri kapcsolat. Cégünket a megpályázható munkák és pozíciók is minősítik, ezért fontos számunkra, hogy állást kereső ügyfeleink új munkakörnyezetükben megtalálják azt, amire vágytak, sőt, az új munkahely akár többet is nyújtson elvárásaiknál. Munkánk során mindig szem előtt tartjuk az egyik legfontosabb szabályt: nincs jobb ajánlólevél az elégedett ügyfélnél.

…mindez csak néhány érv, hogy miért érdemes a PBS-t választania. Ismerkedjen meg velünk közelebbről, böngésszen aktuális állásajánlataink között, és küldje el friss önéletrajzát még ma!