Bemutatkozás

PBS International Kft.

Álmaink valóra váltásának legjobb módja, ha felébredünk.

Üdvözöljük a PBS International Kft. honlapján!
Akár munkát keres, akár állást kínál, Ön a legjobb helyen jár, hogy megtalálja számításait.
Tapasztalatunk...
több mint 22 évet ölel fel az informatikai, telekommunikációs, pénzügyi, tanácsadási, FMCG, gyártási, gyógyszeripari és média piacokon, az utóbbi évek működésének eredményeként pedig a szolgáltató központok, a nemzetközi szakmunkák és egészségügy területén. Mindig fontosnak tartottuk, hogy ne csak munkát közvetítsünk, de alaposan megismerjük a területeket, ahol dolgozunk. Ezért folyamatosan tájékozódunk az aktuális trendeket, újításokat és fejlesztéseket illetően.
Technológiai hátterünk...
garancia a minőségi munkára. Mindig is fontosnak tartottuk irodánk üzleti folyamatainak fejlesztését és tökéletesítését. CRM rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, így rendkívüli hatékonysággal dolgozunk. A esetek 90 százalékában 48 órán belül visszajelzést adunk az állásokra jelentkezőknek!
Szervezett hátterünk...
a több ezer szakembert tartalmazó adatbázisunkon alapszik, mellyel a legkülönbözőbb kritériumok szerint is könnyen és gyorsan találunk rá a megfelelő jelöltre.
Ügyfeleink elégedettsége...
a mi elsődleges motivációnk és referenciánk. Sikerdíjas szolgáltatásunk minket is érdekeltté tesz abban, hogy megbízóinkhoz az igényeinek maximálisan megfelelő munkaerőt közvetítsük, és ezáltal létrejöjjön egy kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú partneri kapcsolat. Cégünket a megpályázható munkák és pozíciók is minősítik, ezért fontos számunkra, hogy állást kereső ügyfeleink új munkakörnyezetükben megtalálják azt, amire vágytak, sőt, az új munkahely akár többet is nyújtson elvárásaiknál. Munkánk során mindig szem előtt tartjuk az egyik legfontosabb szabályt: nincs jobb ajánlólevél az elégedett ügyfélnél.
...mindez csak néhány érv, hogy miért érdemes a PBS-t választania. Ismerkedjen meg velünk közelebbről, böngésszen aktuális állásajánlataink között, és küldje el friss önéletrajzát még ma!

Eredményeink

54 628+

regisztrált felhasználó

3 381+

meghirdetett állás

56 228+

jelentkezés

Toldi Roland

DOM-P Zrt. - Feladat menedzser

A PBS International Kft. munkájával teljes mértékben meg vagyok elégedve, és másoknak is csak ajánlani tudom! A pályáztatás időszaka alatt folyamatos volt a kapcsolattartás, és hasznos instrukciókkal is elláttak. Az egyik kereskedelmi bank kiszervezett IT részlegére adtam be a jelentkezésem. Az első interjú annyira jól sikerült, hogy a második körtől el is tekintettek. Így gyakorlatilag nagyon rövid időn belül kaptam meg az állást. A munkahelyemmel is elégedett vagyok, a kollégák segítőkészek és közvetlenek.

Dr. Kokavecz Pál

AlcoWorld Zrt. - Gazdasági igazgató

Jelenleg Magyarországon közel 100 személyzeti tanácsadó - hétköznapi nyelven "fejvadász" cég működik. Sokszor olvasni, hallani lehet munkavállalói körökben arról, hogy hiába küldik el a munkahelykeresők életrajzaikat az adott tanácsadókhoz azok adatbázisaiba történő rögzítésre, az esetek majdnem teljes egészében ez a gyakorlat szinte teljesen felesleges, hiszen sosem ez alapján történik egy személyre szóló megkeresés. Inkább adott, konkrét állásjelentkezésekre reagálnak.

Kivéve a PBS-t, akik egyedülálló módon több mint fél évvel az után vették fel velem a kapcsolatot, hogy jelentkeztem hozzájuk és tettek ajánlatot egy olyan pályázatra, amely végül is Magyarország egyik stratégiailag kiemelt nagyberuházásához vezetett engem.

A kiválasztási folyamat részükről nagyon gyorsan zajlott és azt is meg kell mondanom, hogy nagyon jó, feszültségmentes hangulatban - bár ez lehet, hogy kicsit morbidnak hangzik, de végül is igaz.

Ezúton is nagyon köszönöm a munkatársak segítségét abban, hogy az önéletrajzomra több hónappal később is emlékezve fantáziát láttak bennem és végig segítettek, tájékoztattak a kiválasztási folyamat adott állásáról.

Mindenkinek nyugodt szívvel tudom őket ajánlani, mert azon kevesek közé tartoznak, akik megfelelő empátiával kezelik az egyébként is nehéz helyzetben lévő munkakeresők sorsát.

Gratulálok a cégnek, a tanácsadó kollégáknak és további sikeres üzleti éveket kívánok!

Aradi Nóra

IBM DSS logisztikai munkatárs

Élethelyzetet, munkahelyet szerettem volna váltani, amikor találkoztam a PBS International Kft-vel. Online álláshirdetés kapcsán találtak rám, hívtak fel. Amivel jellemezném a céget: rugalmasság, gyorsaság, pontosság. Értik a munkáltató igényeit és ehhez szabják a jelölteket. A jelölt pontos információt kap a cégről, a munkáról, a kiválasztás folyamatáról, juttatásokról. Hasznos információkat kaptam még az AC folyamatáról, időtartamáról és tanácsokkal is elláttak, hogy mire figyeljek, mi az, ami segíti a bejutásomat a munkáltatóhoz. A sikeres felvétel után, nem szakadt meg a kapcsolatom a céggel, ez mutatja, hogy a PBS-nek fontos a munkavállaló, és számomra is megnyugtató, hogy számíthatok a segítségükre, ha szükség lenne rá.

Gaál András

Halvorsen Mérnöki Kft., Hegesztőmérnök

Bátran ajánlom mindenkinek a PBS International Kft-t, aki magas színvonalú, kihívásokkal teli munkát keres idehaza, vagy akár külföldön. Miután igent mondtam a megkeresésükre egy norvégiai hegesztőmérnöki munkával kapcsolatban, még azon a héten megszervezték az interjút a norvég cég magyar irodájában, ahol már videó konferencia keretében jelen voltak a norvég szakmai vezetők is. Az interjú után is folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, és informáltak a pozícióval kapcsolatos fejleményekről. Egy hét múlva kezemben volt az ajánlat. Azóta is Norvégiában dolgozom, és meg vagyok elégedve a munkámmal.

Kálmán Victória

IBM ISSC, EDM Practitioner - Swedish speaker

Röviden a következőképpen foglalom össze, hogy miért ajánlom a PBS International Kft-t minden munkakeresőnek: - A kapcsolatfelvétel nagyon gyorsan megtörtént és folyamatos volt a kommunikáció közöttünk végig a pályáztatás ideje alatt, telefonon vagy e-mailen keresztül. - Alapos és mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam mind a megbízó cégről, mind pedig a megpályázott pozícióról. A kiválasztást végző tanácsadó részletesen informált mindenről, a felkészítés nagyon hasznos volt. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával, teljesen korrekt, őszinte és barátságos volt. Egy ilyen helyzetben ez nagyon fontos, éppen ezért maximális bizalom alakult ki közöttünk. - Nagyon jól érzem magam az IBM-nél, EDM Practitionerként dolgozom a svéd és az angol nyelvtudásomat hasznosítom. A kollegák nagyon-nagyon kedvesek, fiatalok. A legjobban az tetszik , hogy "Open Communication" van, így bármilyen gond esetén nyíltan lehet beszélni a vezetőkkel és a kollegákkal.

Svetoslav Stavroff

IBM DSS - Tesztmérnök

Egy tesztmérnöki munkakörre jelentkeztem a piacvezető adattároló eszközöket előállító nagyvállalat gyártási részlegére. Nagyon rövid időn belül eljutottam a PBS-hez egy interjúra, ahol tájékoztatást kaptam a megpályázott IBM pozícióról. Felhívták a figyelmemet, hogy melyek azok az erősségek, amelyeket hangsúlyozni érdemes a pályázat során és hamarosan már meghívást is kaptam az IBM assesmentcenterébe. Mindössze 3 hét alatt megnyertem az állást, először szerződéses partnerként dolgoztam, majd másfél év múlva alkalmazottként, ami a következő állomása a karriertörténetemnek.

Zelei Kata

Halvorsen Mérnöki Kft. - HR vezető

Ismerős ajánlásával jutott el önéletrajzom a PBS-hez, neki már több alkalommal ez a cég talált tapasztalatának és érdeklődésének megfelelő munkát. Amikor megkerestek ajánlatukkal, korrekt, részletes leírást adtak a cégről és a pozícióról, az interjú során jól éreztem magam, kellemes volt a légkör. Már az első beszélgetést követően tájékoztatást kaptam a döntési folyamatról, valamint annak várható idejéről. Ezekhez az időpontokhoz mindig tartották magukat, rendszeres volt a kapcsolattartás. Azóta is velük dolgozom, de már munkaadói oldalon. A meghirdetett pozícióinkra mindig az elvárásainknak megfelelő jelölteket közvetítik, tömör, lényegretörő ajánlólevelekkel. Tapasztalatom szerint fontos számukra, hogy ügyfeleiknek naprakész, teljeskörű információt adjanak, mind jelölt, mind munkáltatói oldalon. Minden Munkatársukkal szívesen dolgozom, tapasztaltak, udvariasak, de mindenekelőtt nagyon "emberiek"! Ajánlom őket Mindenkinek!

Rácz György

GFTH Kft., Java-fejlesztő

A PBS fejvadász cég oldalára egy internetes álláshirdetés révén regisztráltam. A regisztrációt követően már az első munkanap egy kedves hölgy keresett telefonon, és már másnapra sikerült megbeszélnünk egy interjút. Az interjún egy figyelmes hölgy fogadott aki teljes körűen tájékoztatott a cégről és az ott végzendő munkáról. Az interjút követő nap már a cégnél voltam felvételizni. Gyors és precíz munkájuknak köszönhetem, hogy megtaláltam a számomra ideális munkahelyet. Én minden álláskeresőnek csak ajánlani tudom őket!

Gátszegi István

Mikropo Kft., bérlési menedzser

Valójában nem kerestem új munkát, de az önéletrajzom korábbról fent maradt egy oldalon. Ezen keresztül találtak rám a PBS-International Kft. munkatársai, egy bájos hangú, kedves hölgy személyében. Nagyon jól elbeszélgettünk, és bár számomra nem volt aktuális a munkakeresés, mégis egy olyan lehetőséget mutatott, ami kíváncsivá tett. Személyes találkozásunk alkalmával a hölgy nagyon jól összefoglalta a munkáltató elvárásait, ötleteit, amelyekben megtaláltuk a közös pontokat az én jövőbeli elképzeléseimmel. Jártam már több fejvadásznál, de bizton állíthatom, hogy a PBS-nél voltak a legfelkészültebbek az adott munkával kapcsolatban, és az információik mind helyesek voltak. A munkáltatónál nem csökkent le a fizetés, nem lett kevesebb a juttatás, minden úgy volt, ahogy a hölgy elmondta. A céggel való két találkozás után is kedvesen érdeklődtek az eredményről, véleményemről, illetve szívesen álltak rendelkezésemre, ha bármi kérdésem volt. Bár a PBS megbízása velem kapcsolatban már régen véget ért, azóta is többször érdeklődött a hölgy, hogy jól érzem-e magam, minden rendben van-e. Összességében egy nagyon felkészült, rutinos, profi szakembert ismertem meg a PBS munkatársában, és nem utolsósorban kellemes társaságot.

Szlovák Gergely

IBM DSS, management trainee program

A PBS-nél kapott tájékoztatás és felkészítés a munkakörrel kapcsolatban teljes körű volt, és nagyon ügyfélorientált. Az interjú barátságos és közvetlen hangvételű volt, és a kiközvetítést követően is többször felvették velem a kapcsolatot. Érdeklődtek, hogy jól érzem-e magam a pozícióban, sikerült-e olyan pozíciót találniuk nekem, ami megfelel az elvárásaimnak. Az AC-ra - amin életemben először vettem részt - is tudtak hasznos támpontokat adni. Biztos vagyok benne, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy az interjú során ne érezzem kellemetlenül magam, hanem azt adhassam, amire valóban képes vagyok. Tekintettel arra, hogy több munkaerő-közvetítő cégnél is voltam már, nyugodt szívvel mondhatom: nem hétköznapi, amit a PBS nyújtott számomra.

Orgoványiné Varga Magdolna

IBM DSS, beszerző

Amikor elhatároztam, hogy munkahelyet váltok, több fejvadász céggel is felvettem a kapcsolatot. A PBS honlapján egy internetes álláshirdetés alapján regisztráltam, és néhány napon belül már az irodájukban voltam meghallgatáson. Empatikus, felkészült fejvadász segített abban, hogy a számomra legmegfelelőbbet válasszam a nyitott pozíciók közül. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot pályázatom egész ideje alatt. Hasznos tanácsai segítették az első meghallgatást követő AC teljesítését. Egész idő alatt részletesen informálva voltam a pályázatom státuszáról, kérdéseket tehettem fel, melyekre pontos és őszinte válaszokat kaptam. A PBS segítségével ma az IBM beszerzőjeként dolgozom, kihívásokkal teli, kreatív munkát végzek, ami anyagi biztonsággal is párosul. Kiváló eredmény kiváló csapattal érhető el!

Buday István

Noreg, IT biztonságtechnikai tanácsadó

A PBS nem az első fejvadász cég volt, akivel karrierem során találkoztam. Számomra viszont az első olyan, akik valóban megoldást jelentettek. A gyorsuló HR-piaci igények miatt nagyon fontosnak találom mind munkáltató, mind munkavállaló szemszögéből a piaci szegmensekre való fókuszálást. Így mind munkáltatónak, mind munkavállalónak megfelelő alternatívákat tudnak nyújtani. Gyors és precíz munkájuknak köszönhetem, hogy megtaláltam a számomra ideális munkahelyet. További eredményes munkát kívánok!

Pomázi Péter

Allround Informatika Kft., Presales munkatárs

A PBS-hez egy internetes álláshirdetés révén regisztráltam. Interjú alkalmával egy kedves hölgy fogadott, akinek ezúton is köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és legfőképp türelmével, ahogy próbált informálni és informálódni a fejleményekről. Általa sikerült egy sokkal jobb munkahelyet találnom. A PBS valójában csak egy név, de az ott dolgozók értékké teszik ezt a nevet. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni a munkájukat!

Rajczi-Juhász Miklós

Synergon Informatika Nyrt., HR-igazgató

Amikor a PBS International Kft.-től egy kedves hangú hölgy telefonon arról érdeklődött, hogy lenne-e kedvem megmérettetni magam egy folyamatosan változó, magasan kvalifikált szakemberekkel működő szervezetben, nem gondoltam, hogy az életem rövid időn belül megváltozik, és a piac meghatározó szereplőjének humánerőforrás-tevékenységét segíthetem. A folyamatos szakmai kihívásokra azonnali megoldásokat kell találni, így szinte nap, mint nap szükségem és lehetőségem van a fejlődésre - és ezáltal a cégem tevékenységének HR-oldalról történő, egyre eredményesebb biztosítására és támogatására is. Köszönöm a PBS-nek a segítséget (és továbbra is evidenciában tartom őket, immáron üzleti partnerség okán)!

Nagy Zoltán Attila

CIB Bank, IT-folyamatszervező

A PBS International Kft.-nél egyértelműen lehetett tapasztalni, hogy fontosnak tartják az ügyfelet. Mindez igazi professzionizmussal párosul. A mindig kedves tanácsadók folyamatosan tartották velem a kapcsolatot, és kitűnően informáltak minden fejleményről. A PBS közreműködésével kerültem arra a végzettségeimnek megfelelő munkahelyre, ahol az érdekes és kihívásokkal teli munka során képességeimet is megfelelően hasznosíthatom. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Kardos Csaba

LLP Budapest Kft., Sales Consultant

Ezúton szeretném megköszönni a PBS International Kft. munkáját! Megkeresésük után és az interjúzás folyamatának teljes időtartama alatt mindig informálva voltam arról, hogy pályázatom milyen státuszban van, és mikor várható előrelépés. Pontos információkkal láttak el a pályáztató céggel kapcsolatban is. Professzionális munkájukkal meghatározó szerepük van abban, hogy az LLP Budapest Kft. munkatársa lehetek.

Fábián István

Microsoft, terméktámogató mérnök

Régi álmom teljesült be a PBS International Kft. segítségével: egy nagyvállalatnál dolgozni, ami szakmai kihívást, fejlődési lehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít alkalmazottainak. Jelenleg nem tudok ennél jobb állást elképzelni. Sok helyen megfordultam, mielőtt rátaláltam a PBS International Kft. weboldalára. Segítségükkel rövid idő alatt rátaláltam a számomra legmegfelelőbb állásra. Ezért köszönettel tartozom nekik, és mindenkinek csak ajánlani tudom szolgáltatásaikat.

Kékesi Zsolt

Avaya Magyarország

Sokáig kerestem egy kihivásokkal teli munkát, olyat, ahol mindennap újat lehet tanulni. Sok helyen megfordultam, de a PBS International Kft. segítségével találtam meg azt, amit kerestem. Köszönettel tartozom nekik ezért! Valamint azért is, ahogy végig segítettek a kiválasztási folyamat során. Mindenkinek, aki állást keres vagy váltásra szánta el magát, csak ajánlani tudom őket.

Szabolcs András

KPMG Magyarország, IT-audit tanácsadó

Nagy örömmel tapasztaltam, hogy van egy olyan fejvadász cég Magyarországon, a nem túl nagy de egyre növekvő IT-audit piacon, aki aktív és hatékony résztvevő. Köszönök mindent a PBS-JOB Kft.-nek, és sok üzleti sikert kívánok a jövőben!